Променете начина, по който се движи градътВи

Вашият град е в движение. За пожарникарите, спешната медицинска помощ и органите на реда всяка секунда е ценна. Пътниците в обществения транспорт очакват да пристигнат навреме. Работещите в центъра просто искат да се приберат у дома.

GTT работи в сътрудничество с обществения транспорт, спешните служби, службите за контрол на трафика, IT отделите и други ключови служби, за да създаде ефикасна, единна, приспособима екосистема на трафика точно за Вашите граждани.

С нашите решения ще имате информацията, нужна за автоматизиране на ежедневните задачи, както и за вземане на решенията, с които да намалите времето за отговор на спешните служби, да подобрите точността на градския транспорт и за да тече гладко транспортната дейност в града.

контакт


Lomini, Ltd. 

26 Vasil Kanchev Str, Ent. G, fl. 4, fice 20
Sofia, Bulgaria
telefon: +359 (2) 988 3537
[email protected]

 

Jan Ruderman
1210 Parkview, Reading RG7 4TY
Великобритания
telefon: +44 (0) 7799 908916
[email protected]

При спешен случай всяка секунда е ценна

Подобрете управлението на трафика и безопасността на колите, велосипедите и пешеходците

Когато общественият транспорт е надежден и редовен, броят на пътниците се повишава, а задръстванията намаляват

Система за предвиждане движението на МПС на спешните служби (EVP) на Opticom

За да стигнат екипите до мястото на произшествието бързо и без риск

Службите за спешна помощ са жизненоважни за гражданите. Ако екипите им пристигат със закъснение, съществува риск за човешкия живот и за собствеността – дори за собствения им живот и собственост. Затова службите по пожарна безопасност, спешните медицински служби и полицията избират система за предвиждане движението на МПС на спешните служби (EVP) на Opticom. Надеждните, приспособими системи на GTT помагат за по-безопасно и по-бързо пристигане до мястото на произшествието/спешния случай, максимизирайки ресурсите и инвестицията.

Капиталовите бюджети често са ограничени, но когато не правим нищо, също си плащаме. Opticom се грижи екипите да стигат до мястото на спешния случай бързо и безопасно. Чрез технологията за предвиждане на сигнала вероятността от катастрофи на пътя може да се намали и екипът ще стигне по-бързо. Всичко това води до по-добри резултати и до икономии.

Прочетете повече:
Система за предвиждане движението на МПС на спешните служби (EVP) на Opticom

Времето за отговор намалява с 25%

Честотата на сблъсъците на пресечки и кръстовища намалява със 70%

Приоритет за сигнала на транспорта на Opticom (TSP)

Нека пътниците са на първо място

Общественият транспорт свързва града с разширения район, в който той се намира. Услугите на Opticomза обществения транспорт осигуряват безопасни, редовни и надеждни връзки.

Услугите на Opticomза обществения транспорт позволяват на агенциите, контролиращи този транспорт, да разширят или скъсят времето на зеления цикъл на светофарите, за да спазват транспортните средства графика си. Транспортните средства, включително автобусите, бързите и обикновените трамваи, прекарват по-малко време на пътя, а това намалява разходите за гориво и поддръжка, за да бъде дейността по-доходна.

GTT поставя на първо място града и гражданите. ЗатоваOpticomбепроектирана за сигурност и редовност на обществения транспорт, за по-къси пътувания, без да се прави компромис с безопасността на хората и с околната среда.GTT проектира интелигентни транспортни системи, за да подобри точността на превозните средства, което помага на Вашия град да максимизира ефикасността на съществуващите услуги, както и удовлетвореността на клиентите и броя пътници.

Прочетете повече:

Приоритет за сигнала на транспорта на Opticom (TSP)

Закъсненията на обществения транспорт намаляват с 40%

Броят на пътниците се повишава с 10%

Сензори за трафик Canoga

Можете да подобрите управлението и безопасността на трафика

Днес по пътищата има повече МПС от когато и да е в човешката история.Резултатът: задръствания, катастрофи, по-дълги пътувания и по-високи нива на замърсяване. Специалистите по контрола на трафика срещат много предизвикателства при опитите за намаляване на задръстванията. Те търсят нови начини за справяне с проблеми като катастрофите, дългите пътувания, вредните емисии и недоволството на пътниците. Специалистите по контрола на трафика трябва не просто да реагират на задръстванията, а да ги предотвратяват, или поне доколкото е възможно да ги минимизират.

GTT помага на града и специалистите да научат повече за превозните средства по пътищата и да управляват по-добре движението им. Сензорите за трафик Canoga улавят точно данни за трафика в реално време, за да можете да взимате информирани решения и трафикът да тече без проблеми.

Сензорите за трафик Canoga, поставени на основните пътни артерии, пресечки/кръстовища, паркинги, магистрали и дори на велоалеите, ще Ви помогнат да наблюдавате скоростта на МПС, класификацията, броя и заетостта им. С получената информация може да се намалят задръстванията, да се управляват по-ефикасно пътните строежи, интервалите за светофарите, системите за предупреждение и др.

Прочетете повече:
Сензори за трафик Canoga

Само с един продукт можете да добавите функции за събиране на данни за скорост, клас и брой

Подобрете безопасността на превозните средства, велосипедите и пешеходците

CONNECT WITH GTT

Industry experts at your service.